Nieuws

Bewonersbrief derde informatieavond Energiepark Echteld Lienden 

Sinds 2021 onderzoekt Vattenfall de mogelijkheid om een windpark en twee zonneparken te ontwikkelen in het gebied langs de A15 tussen Echteld en Lienden, onder de naam Energiepark Echteld Lienden. Op 11 oktober jl. hebben bewoners en ondernemers uit de omgeving net als bij de vorige informatieavond een brief ontvangen van Vattenfall met daarin een uitnodiging voor de derde informatieavond over Energiepark Echteld Lienden.

Derde informatieavond windpark Echteld Lienden  

Op woensdagavond 1 november 2023 vindt de derde informatieavond plaats voor het windpark. Tijdens deze avond presenteren Vattenfall en de provincie het voorlopig ontwerp van het windpark en geven we uitleg over de concept-milieueffectrapportage, ook vertelt de Energiecoöperatie Echteld-Lienden meer over het plan voor (financiële) omwonendenvoordeel dat er ligt. Deze derde informatieavond vindt plaats in Dorpshuis IJzendoorn, J.R. Zeemanstraat 12a, 4053 JN te IJzendoorn. 

Aanmelden

Meld u hier aan voor deze informatieavond.

Heeft u de vorige informatieavond op 26 juni gemist? U leest in dit nieuwsbericht een terugkoppeling.  
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.