Nieuws

Nieuwsbrief 12: Stand van zaken Energiepark Echteld Lienden

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Energiepark Echteld Lienden. In deze nieuwsbrief geven we u niet alleen een update van de planning windpark Echteld Lienden, maar informeren wij u ook over de voortgang zonnepark Panderweg-Oost en zonneweide Echteld Spoorstraat. 

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. We investeren fors in wind- en zonne-energie, om in de toekomst minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.