Nieuws

Bewonersbrief tweede informatieavond Energiepark Echteld Lienden 

Sinds 2021 onderzoekt Vattenfall de mogelijkheid om een windpark en twee zonneparken te ontwikkelen in het gebied langs de A15 tussen Echteld en Lienden, onder de naam Energiepark Echteld Lienden. Op 8 juni jl. hebben bewoners en ondernemers uit de omgeving net als bij de vorige informatieavond een brief ontvangen van Vattenfall met daarin een uitnodiging voor de tweede informatieavond over Energiepark Echteld Lienden.

Tweede informatieavond windpark Echteld Lienden  

De informatieavond over het windpark is op maandagavond 26 juni 2023 vanaf 19.30 uur in Dorpshuis IJzendoorn, J.R. Zeemanstraat 12a, 4053 JN IJzendoorn. Tijdens deze avond lichten we toe welke stappen al doorlopen zijn en kijken we verder naar het ontwerpproces en de financiële participatie voor het windpark. Er is uitgebreid de mogelijkheid om ideeën mee te geven op de eerste denkrichtingen voor het ontwerp. 

Aanmelden

Meld u hier aan voor deze informatieavond.

Heeft u de vorige informatieavond op 29 maart gemist? U leest hier een terugkoppeling.  
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. We investeren fors in wind- en zonne-energie, om in de toekomst minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.