Nieuws

Veelgestelde vragen online

De afgelopen maanden zijn er tijdens de informatieavonden en via het contactformulier veel vragen bij ons binnengekomen over de ontwikkeling van het windpark. De vragen die het meest aan ons gesteld worden, zijn nu gebundeld op de website van Energiepark Echteld Lienden onder het kopje Energiepark: veelgestelde vragen.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.