Nieuws

Digitale bezoekerscentrum live 

De afgelopen maanden hebben er twee informatieavonden van windpark Echteld Lienden plaatsgevonden, op 29 maart en 26 juni. Deze informatieavonden zijn bedoeld om met elkaar te praten over de ontwikkelingen rond windpark Echteld Lienden en informatie te geven over het project, de stand van zaken en de nog te nemen stappen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Naast het organiseren van fysieke bijeenkomsten is er een digitaal bezoekerscentrum ingericht. Dit digitale bezoekerscentrum nu online te bezoeken. 

Mogelijkheden van het bezoekerscentrum 

In het digitale bezoekerscentrum blijf je vanaf jouw laptop of smartphone op de hoogte van de plannen van het windpark. Zo vind je de posters van de informatieavonden, lees je meer over de partners, vind je informatie over de milieuonderzoeken en lees je de laatste nieuwsberichten. Bij de virtuele ontvangstbalie kun je vragen stellen. De informatie in het bezoekerscentrum werken we steeds zo snel mogelijk bij. 

Uiteraard blijven we ook nog steeds fysieke bijeenkomsten organiseren en voeren we gesprekken met o.a. de omgevingsadviesraad. Ook zal er na de zomer een digitale informatieavond plaatsvinden. Zo zorgen we ervoor dat de hele omgeving mee kan denken bij de plannen voor het windpark. 

Nieuwsgierig? Loop hier het bezoekerscentrum digitaal binnen! 
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. We investeren fors in wind- en zonne-energie, om in de toekomst minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.