Nieuws

Nieuwsbrief 4: Stand van zaken Energiepark Echteld Lienden

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Energiepark Echteld Lienden. In deze nieuwsbrief vertellen we over de terinzagelegging van de vergunning en het bestemmingsplan van Zonnepark Panderweg, geven we een update rondom Energiepark Echteld Lienden en nodigen we u uit voor de eerste energieavond.

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.