Nieuws

Aanmelden energieavond 29 maart

Op 29 maart 2023 vindt de eerste energieavond plaats voor het windpark Echteld Lienden (onderdeel van Energiepark Echteld Lienden). Deze avond is het eerste moment om mee te denken over de ontwikkeling van de windturbines (klik hier voor meer informatie over het initiatief). Tijdens de avond zal een toelichting gegeven worden op de rol van de energiecoöperatie en de opbrengst voor de omgeving, het (ruimtelijk) proces dat gevolgd zal worden en hoe u mee kunt doen.

Programma

Het programma van de energieavond bestaat op hoofdlijnen uit:

  • Inloop 19.00 – 19.30
  • Welkom en Algemene presentatie 19.30 – 20.00
  • Informatiemarkt 20.00 – 21.00
  • Algemene afsluiting (optioneel) 21.00 – 21.15
  • Napraten 21.15 – 21.45

Op de informatiemarkt is er vooral ruimte voor uw inbreng. Deze kunt u in ieder geval geven aan de volgende tafels:

  • Leefomgeving (o.a. slagschaduw, geluid, afstandsnormen)
  • Natuur & Landschap
  • Hoe profiteer ik mee?
  • Hoe doe ik mee?

Daarnaast is er uiteraard ruimte voor andere opmerkingen en zijn verschillende leden van het projectteam beschikbaar voor vragen. De input van deze avond zal verwerkt worden in de zogenaamde Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), waarin beschreven staat welke aspecten er onderzocht zullen worden en op welke manier bij de ontwikkeling van de windturbines.

Praktische Details

Wanneer: Woensdag 29 maart van 19.00 tot uiterlijk 22.30 uur
Waar: Dorpshuis de Hoge Hof, Voorstraat 10 in Echteld. U kunt parkeren aan de achterkant van het dorpshuis, daar vindt u ook de ingang.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.