Nieuws

Nieuwsbrief 2: Inloopavond Zonnepark Panderweg-Oost

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Energiepark Echteld Lienden. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de inloopavond voor geïnteresseerden in het Zonnepark Panderweg-Oost en de presentatie van het ontwerp en de landschappelijke inpassing van het zonnepark.

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.