Nieuws

Nieuwsbrief 2: Inloopavond Zonnepark Panderweg-Oost

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Energiepark Echteld Lienden. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de inloopavond voor geïnteresseerden in het Zonnepark Panderweg-Oost en de presentatie van het ontwerp en de landschappelijke inpassing van het zonnepark.

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website.


Nieuwsbrief 1: voorgenomen plannen

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Energiepark Echteld Lienden. In deze allereerste nieuwsbrief...

Video: energiepark op Goeree-Overflakkee

Vattenfall onderzoekt samen met de omgeving de mogelijkheid voor een windpark en zonnepark. We noemen deze verschillende initiatieven...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.