Nieuws

Video: energiepark op Goeree-Overflakkee

Vattenfall onderzoekt samen met de omgeving de mogelijkheid voor een windpark en zonnepark. We noemen deze verschillende initiatieven samen ‘Energiepark Echteld Lienden’. 

In maart 2022 opende Vattenfall een vergelijkbaar park: Energiepark Haringvliet Zuid in Middelharnis. In dit park worden wind, zon en batterijen gecombineerd. Daarmee wordt de productie van energie goedkoper, wordt de beschikbare netcapaciteit beter gebruikt en is er minder impact op de omgeving. Lees hier meer over Energiepark Haringvliet Zuid.

Bent u benieuwd naar de bouw, werking en toegevoegde waarde van het energiepark?  Bekijk de video van Energiepark Haringvliet Zuid. 
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. We investeren fors in wind- en zonne-energie, om in de toekomst minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.